Avondale'de yeni bir donem basliyor :)

Lana ve sam 2 gece once aramizdan ayrildi sevgili okurlar :) Gitmeden once ufak capli bir kutlama yaptik evimizde. Bir kac arkadas geldi eve huzurlu huzurlu yemegimizi yedik bir kac bira ictik. Sagolsunlar emmetle bana tatli bir not ve birer guiness bardagi hediye ettiler ve kendilerini avrupa turunun kollarina biraktilar.
Evimiz ise hic zaman kaybetmeden yeni bir sakine kollarini aciverdi. Yeni ev arkadasimiz buraya yakin pahali ve sik bir restoran olan churchde calisan bir ayris, aksani ise sapina kadar ayris :)
Kendisi geldigi andan itibaren evin cehresini degistirdi. Gay olma ihtimali cok yuksek olan bu arkadasimiz eski evinden getirdigi rengarenk yastiklar ve cesitli dekor materyalleriyle benim taktirimi kazandi ve yuvamiza yeni bir renk katti. Kendisi geceleri calistigi icin yuzunu pek goremeyecegimiz bu arkadasimiz kendisi olmasa da salonda varligini hissettiriyor. Bu sabah salona girdigimde birde ne goreyim. Sehpamizin ustunde bir suru renk renk yumurta cikolata var. Simdi ben bu adami sevmiyim de naapiyim sevgulu dostlar :)
Dun ev hayatimizdaki bu degisikligi emmetle kutlamak icin yuklendik cantalari doldurduk icine tum cam kavanoz ve siseleri gittik tee bilmem nereye hepsini attik cam icin ayrilmis cop kutularina. Evin yeni bir doneme basladiginin isareti bu cunku uzun zamandir bosaltilmiyordu bu cam aparatlar. :)
Gaza geldik camlari bosalttiktan sonra 4 kisilik kalabalik evimizin o an itibariyle sakinliginin kiymetini bilip rahat rahat yemek pisirdik yedik bi de ustune tatli ve cay bide ustune bi bira ooohhhhh...
Degmeyin keyfimize, resmen ev bosalti yahu. yeni arkadasin biyolojik saati isi nedeniyle farkli calistigindan tek sessiz olmam gereken an gece 3 sonrasi. Cok sorun diil yani uyumam yeterli basarmak icin :)
Bu da boyle huzurlu ve guzel bir cuma idi. Yazdiklarimdan anladiginiz uzre belfasta gitmedim. kalan sahalar bizimdir...

Yorumlar

Popüler Yayınlar